Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje pri kraju

Afera Core media: Presuda Siniši Svilanu 8. travnja

hloverka novak srzić,siniša svilan (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
12.03.2013.
u 13:48

– Istina je da sam Svilana nekoliko puta zatekao u sjedištu tvrtke, ali ondje je bila montaža, a Svilan je cijeli posao volio imati pod kontrolom da bi znao kako će emisija na kraju izgledati – rekao je Cikač.

Presuda Siniši Svilanu, bivšem uredniku programa Nove TV kojeg se tereti da je uzeo 262 tisuća eura mita od Vladimira Šelebaja, šefa Core medije, očekuje se početkom idućeg mjeseca, točnije 8. travnja. Prije toga, na idućem ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu Svilan će iznijeti svoju obranu.

Svi svjedoci obrane su ispitani, a danas je stolac za svjedoke “grijao” i Mario Cikač, bivši zaposlenik Core medije. Rekao je da Šelebaj nije govorio istinu kada je izjavio da je bio prisutan kada je davao novac Svilanu.

– Nije istina što govori da sam bio prisutan kada je Svilanu davao novac, ja uopće ni ne znam da je on njemu nešto davao. Istina je da sam Svilana nekoliko puta zatekao u sjedištu tvrtke, ali ondje je bila montaža, a Svilan je cijeli posao volio imati pod kontrolom da bi znao kako će emisija na kraju izgledati – rekao je Cikač.

Dodao je da je producent Edvin Softić lažno iskazivao kada je rekao da mu je Svilan sredio posao u Core mediji.

– U tvrtku nisam došao na Svilanovu preporuku, nego na preporuku Maje Novak – izjavio je Cikač, koji je svoje riječi spreman ponoviti i na poligrafu. 

>> Obrat na suđenju: USKOK nije našao zaštićenog svjedoka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije